lauantai 27. helmikuuta 2010

Division XIX


Yhdeksästoista divisioona jyrää jälleen! Miehet kaatuu sodissa mutta tarinat jää elämään ja nyt näitä tarinoita on jälleen kuultavissa mitä mainioimmassa muodossa eli hevimusiikin kera. Poijjaat tykittää niin että kuusesta tippuu havut ja lumi pöllyää juoksuhaudoissa kun tämä yksikkö täräyttää kolme uutta ja uunituoretta kipaletta nettiin ilmaiseksi kaikkien kuultavaksi!

Kyseiset biisit löytyy myspacesta ja kaverit ois valmiita menemään louhimaan nummirokkiinkin että pistäkäähän äänestäen ja biisejä kuunnellen. Niin ja ei pidä unohtaa että kyty ois myös mennä ilosaarirokkiinkin Joensuun Popmuusikoiden, sanomalehti Karjalaisen, Pohjois-Karjalan Uudet mediat Oy / K5 ja Pilfink recordsin yhteistyönä järjestämän pohjoiskarjalaisille artisteille suunnatun kisan kautta!

Kyllä tällä pitäs vielä pitkälle päästä vuonna 2010 kun jo muutama vuosi sitten tämän bändin paita päällä meikäläinenkin sai arvostusta paljon pelätyllä rääkkylän maaseudulla eräänä kesäyönä. Alkoholilla oli kylläkin osuutta asiaan mutta sehän kuuluu kuvioon niin hevimusiikissa kuin rääkkylässäkin.

DIVISION XIX MYSPACE

NUMMIROCK KISA

ROKIT KISA

Rääkkylän kotisivut

1 kommentti:

  1. Enon kanavarantarockkiin 2010 tätä katsomaan :) vieläkö kimmo pitää paitaa ;) t.hmr

    VastaaPoista